הלבנה וטיפולים

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

31/07/2012 | 00:49 | מאת: ורד

שלום לפני חודשיים עברתי טיפול שורש בשן טוחנת עליונה אבל לא סיימתי, כלומר עשיתי רק את השלב הראשון. עכשיו אני רוצה לעשות הלבנה די דחופה כי יש לי ארוע חשוב. האם זה אפשרי או שזה עלול לפגוע בטיפול שלא סיימתי? האם אני חייבת לסיים קודם? תודה

שלום,ורד, את יכולה בהחלט לעבור הלבנה,לסיים אותה,ורק אז להמשיך את הטיפול בשן.החסרון הוא שאת לא יכולה להמשיך עם השן כל עוד לא סיימת את ההלבנה,כי הטיפול משנה את מתאר השן,ואז האביזר הפלסטי המשמש להלבנה עלול לא להתאים יותר ואז יש צורך להכין חדש, דר.צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית