פחד מעקירה

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

26/07/2012 | 07:28 | מאת: דנה

לצורך התחלת טיפול אורטודונטי, ביתי (בת 13) צריכה לעבור עקירה של שתי שיני חלב שלא התחלפו וגם אין להן שיניים מחליפות. לפני כחודשיים עברה עקירה של אחת השיניים וכעת היא מסרבת לעקור את השן השניה. הלכנו כבר 6 פעמים למרפאת השיניים, הגענו גם לרופאה חדשה (רופאת שיניים לילדים), אבל כלום לא עוזר. היא מתיישבת על הכסא ואחרי מספר דקות קמה ומסרבת להמשיך. שום דבר לא משכנע אותה - היא לא מוכנה להשתמש בגז צחוק, לא מוכנה לנסות את מכשיר ההרדמה החדש. כרגע אנחנו תקועים, לא ניתן להתחיל את הטיפול האורטודונטי עד שלא תעקור את השן השניה. אני די אובדת עצות. מה לעשות?

בוקר טוב,דנה, כלפי מה ההתנגדות ? לזריקה ? את יכולה לציין אזור מגורים וכתובת מייל,או לכתוב לי ל - [email protected] שבת שלום ! דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית