טיפולי המשך

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

11/07/2012 | 10:43 | מאת: נועה

לפני שבועיים עקרתי שן טוחנת ונאמר לי שעוד מספר שבועות אוכל לעבור השתלה. החרדה בין הטיפולים (העקירה וההשתלה ) מאוד קשה לי והיה לי מאוד קשה להביא את עצמי לעקירה. אין אפשרות לקצר תהליכים או לעשות אותם באופן מדורג ותדיר? יש לי עוד שתי שיניים בצד השני שכנראה אעבור את אותו התהליך ואני חוששת שלא אעמוד בפחד הזה.

ערב טוב,נועה, אמנם יש צורך להמתין בין הטיפולים על מנת שהטיפול יצליח.ניתן לעשות בינתיים את הטיפול בצד השני,במידת האפשר,כדי שהפגישות יהיו תדירות יותר,אם זה מקל עלייך. מלבד זאת,אחרי הטיפול שעברת,אולי ראית שהשד לא נורא כל כך...נסי לחשוב על זה בצורה כזאת ! ליל מנוחה ובהצלחה ! דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית