חרדה מתופעות לוואי

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

10/06/2007 | 20:29 | מאת: עומר

אני בת 39 ולוקחת אויסטה לטיפול באוסטופרזיס האים קימת בעיה לטיפול באילחוש מקומי ואיך אפש ר להיפטר מהפחד של תחושת ההרדמה

עומר, ערב טוב, 1. לא ידועה לי בעיה עם שלוב בין אויסטה לחומר הרדמה מקומית. 2.יש 3 אופציות שאפשר לשקול כשיש קושי עם תחושת ההרדמה : -שמוש בחומר ההרדמה MEPIVACAINE ,שהשפעתו פגה מהר יותר -מתן כמות חומר קטנה מהרגיל -שימוש בהזרקה בטכניקה הקרויה INTRALIGAMENTAL ,שברוב המקרים נותנת תחושת הרדמה באזור מצומצם יותר,ןלעתים ,אף שהשן רדומה,ולא מרגישים את הטיפול,אין כמעט תחושת הרדמה בשפה,למשל כמובן שניתן לשלב בין השיטות דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית