עקירת שן

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

28/05/2012 | 13:43 | מאת: לירוי

יש לי שן למעלה אחת לפני אחרונה שהיא אף פעם לא עשתה לי בעיות והיום גיליתי שהיא נשברה כמעט עד הסוף ...הרופא המליץ לי לעקור אותה ואני רגיש מאד לכאבים ..עכשיו הסתכלתי על השן ואין כל כך איפה לתפוס אותה ולעקור..אז איזה עקירה יעשו לי?והאם עקירה רגילה פשוטה כואבת??

בוקר טוב,לירוי, אני מבין את החשש,אולם בלי קשר לטכניקה הנדרשת כדי לבצע את העקירה,אין שום בעיה להשיג הרדמה טובה,כך שלא תרגיש כאב במהלך העקירה.סכם עם הרופא לפני תחילת הטיפול שאתה יכול לסמן לו,למשל בהרמת יד,שאתה מרגיש משהו,ואז הוא יעצור,ויוסיף עוד חומר הרדמה. בהצלחה ! דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית