דפיקות לב

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

23/05/2012 | 17:13 | מאת: עדי

שלום דוקטור, אני בת 36,הייתי אצל הרופא,וקיבלתי זריקה,מייד היו לי דפיקות לב והרגשה כללית לא טובה.מאד נלחצתי ובסוף לא עשינו טיפול.הרופא אמר שאני לחוצה.ממה זה יכול להיות התופעה הזו,כי לא באתי עם פחד מיוחד ? עדי

ערב טוב,עדי, במידה והההרגשה שאת מתארת חלפה בהדרגה תוך 2-3 דקות,מאד יתכן והיא נבעה מתוספת האדרנלין המצויה בחומר ההרדמה.ברוב הטיפולים ניתן להסתפק בחומר הרדמה שאינו מכיל אדרנלין,וכך נמנעת התופעה שתארת. דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית