פחד גדול מרופא שיניים

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

10/06/2007 | 08:49 | מאת: יהודית

שלום לכם אני בחורה בת 37 ואני מטופלת כבר הרבה זמן אצל כל מיני רופאי שיניים. אני מאוד פוחדת מרופא שיניים ואני הולכת מחוסר ברירה אבל לפעמים אני פוחדת עד כדי חוסר נשימה האם מישהו יכול לתת לי עצה טובה? תודה

יהודית, ערב טוב, אם את מצליחה להביא את עצמך לטיפול זה כבר הישג כשלעצמו.כדי להקל על עצמך,נסי לבחור מבין הרופאים שהכרת או שמעת עליהם רופא שמתיחס לחששות שלך ומנסה להקל עלייך.קיימות שיטות יחסית פשוטות שנועדו להקל על חשש מטיפול,על הרופא להיות בעל גישה מתאימה ויכולת להתיחס ספציפית למקרה שלך ולהעזר בטכניקות המתאימות לך. בהצלחה ! דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית