ילד סרבן

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

01/05/2012 | 22:30 | מאת: אסנת

לדר.,ערב טוב, בני בן 12,מסרב באופן עקבי להגיע למרפאת שיניים מזה כ 3 שנים.הוא לא מוכן לשמוע.אני מיואשת ! כמובן גם פוחדת מהנזקים שעלולים להיות.מה אפשר לעשות במקרה כזה ? תודה,אסנת

ערב טוב,אסנת, אמנם זו סיטואציה שמלחיצה הורה.אם הנער מוכן לשתף בבעיה רופא שיניים סבלן על מנת שהרופא יבין מה מרתיע את הילד,יתכן ומנקודה זו אפשר להתחיל תהליך שיוביל לטיפול. לעיתים זה לא כל כך הולך,והשינוי מגיע אחרי זמן-שנה-שנתיים או ארבע...כמןבן שבגיל זה אי אפשר לקחת ילד לרופא נגד רצונו. שבוע טוב ! דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית