חרדה מצחצוח

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

19/04/2012 | 14:50 | מאת: מיכל

שלום דוקטור. שמו מיכל בת 27, יש לי חבר בן 30 שבעברו כשהיה ילד נחנק ממשחת שיניים. הוא לא הצליח להתגבר על הטראומה ועדין בגילו המבוגר הוא מצחצח אך לרב נמנע מכך. השאלה שלי היא איך מטפלים ולמי פונים? האם לטיפול פסיכולגי

ערב טוב,מיכל, אם לחברך אין חשש מציחצוח עם מברשת ללא משחה,אפשר להתחיל בלי משחה,ובהדרגה לעלות בכמות המשחה,ובסוף התהליך מספיק להגיע לכמות לא גדולה של משחה.האם נראה לך שהוא מוכן לנסות ? ובכלל,נשאלת השאלה אם הוא רוצה לשנות את המצב,או שזה מפריע בעיקר לך ? שבת שלום, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית