כאבים

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

03/03/2012 | 14:25 | מאת: רן

יש לי כאבים מאתמול בערב ואני לוקח כדורים. הייתי לפני שבוע אצל רופא שאמר לי שאני צריך טיפול שורש ואני לא יודע אם להתחיל כי אני אמור לטוס עוד שבועיים לטיול של כמה חודשים . בפעם האחרונה שטופלתי הייתי בצבא (השתחררתי לפני שנה וחצי)ואני לא יודע אם להתחיל עכשיו טיפול למרות הכאבים שיש לי בגלל הנסיעה. הבנתי שיש אפשרות לעשות טיפול שורש במפגש אחד? זה כואב יותר? אני די פוחד מכאבים ממושכים...ומתלבט מה נכון יותר לפני הנסיעה.

שלום,רן, עקב הנסיעה הייתי מנסה לסיים טיפול שורש לפני הנסיעה(בפגישה אחת או שתיים).גם אז תהיה לך סתימה זמנית לזמן ממושך,וזה מסכן את השן.בכל אופן זה הדבר הטוב ביותר בנסיבות שציינת.לגבי כאבים-ניתן ליטול משכך כאבים יותר חזק אחרי הטיפול במידת הצורך... בהצלחה ! דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית