באותו עיניין...

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

20/05/2007 | 22:59 | מאת: יערה

שלום שוב,בשל חששותי שהרופא לא החליף מחט וחומר מזרק והיה שימוש חוזר בין פציינט לפציינט (סבירות נמוכה עדיין סיכוי ההדבקה נמוך כשיש מרווח של זמן בין הזרקה להזרקה אז המצב להדבקה בין כלי דם של החניכיים היא כמו הזרקה לווריד פה כוונתך "המצב שונה בין מעבר מכלידם לכלי דם סליחה על הבלבול.

יערה,ערב טוב, אם לומר את האמת,את נכנסת לדעתי לענין של אמון שאת חשה כלפי רופא השיניים שלך.מצפים מרופא שטובת המטופל תהיה נגד עיניו,וששיקול זה יעמוד מעל כל שיקול אחר.אני חושב שאת צריכה להיות מטופלת אצל רופא שיניים שאת סומכת עליו,ואז לא תצטרכי לחשוש שהרופא יעשה פעולה מהסוג שתארת.לדעתי רופא שפוי בדעתו לא יפעל כך. שיהיה לך חג שמח ! דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית