פחד מטיפול שורש!

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

15/04/2007 | 14:12 | מאת: Dan

ד"ר יש לי פחד נוראי מטיפול שורש. אני אמור לעבור טיפול שורש בשינים הקדמיות למעלה. האם זה כואב???

דן, שלום, בפנייתך לא ציינת מדוע אתה חושש,האם,למשל,בגלל שעברת טיפול שורש בעבר וזה היה קשה,או שלא עברת אף פעם,ואתה "פוחד מהלא-נודע". אם אתה "מסתדר" עם טיפולים אחרים,כגון סתימות,אז אין סיבה שלא תתמודד בצורה סבירה גם עם טיפול שורש !בדרך כלל לא מרגישים כלום אחרי שמקבלים זריקה,אז נסה לא לחשוש מהשם שנשמע מאיים : "טיפול שורש". אחרי שהטיפול נגמר וההרדמה חולפת,יש לעתים כאב מסוים,שמגיב היטב לכדורים נגד כאבים. בהצלחה ! דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית