בהמשך לשאלותי הקודמות ...

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

25/03/2007 | 10:41 | מאת: דידי

אני אכן עברתי כבר כמה טיפולים אצל אותה הרופאה , אך מי שמבצע את טיפול השורש עצמו הוא רופא אחר שמומחה לטיפולי שורש , שאותו אני לא מכירה , וזו הבעיה ... פה נמצא הפחד ... כמו כן רציתי לשאול עם יש טכנאים מיוחדים שבונים כתרים אסטתים ? ועם אני מטופלת של מרפאה שהיא אינה פרטית העם הדבר אומר בהכרח שרמת הטיפולים ואיכותם פחותה ? אני מודה לך על הסבלנות ועל התשובות תודה . דידי .

דידי, שלום, אם את מרגישה יותר רגועה כשאת מטופלת אצל הרופאה הקבועה שלך,את יכולה לברר אפשרות שהיא תבצע את טיפול השורש בעצמה. לגבי טכנאים-יש יותר טובים וטובים פחות,כמו בכל תחום. לגבי איכות הטיפול-היא תלויה ברמת הרופא-הידע והנסיון שלו,כמו גם התנאים בהם הוא עובד-טיפול איכותי דורש גם חומרים איכותיים,טכנאי טוב,ואפשרות להקדיש זמן מספיק לכל פעולה-אם לוחצים על הרופא לבצע כל טיפול מהר ככל האפשר,הוא עלול להתפשר לעיתים ולא להקפיד על כל שלב באותה פעולה. אם יהיו עוד שאלות,תרגישי בנוח לשאול ! בהצלחה ! דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית