חרדה מרופא שיניים

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

07/02/2010 | 18:46 | מאת: הפעמונית

לד"ר שלום ויום טוב אני נמצאת כרגע בטיפול במרפאת קופת חולים כללית(כללית סמייל) לפניי כמה ימים עברתי הרחבה של סתימה בשן שהייתה בה סתימה ישנה ושבמשך כמה חודשים אחרונים אניסובלת מכאבים בלעיסה של משהו קשה באותה השן,הגעתי אל הרופא עם חרדה ויצאתי עם עוד יותר חרדה,ובנוסף להתנהגותו כואבת לי השן עכשיו הרבה יותר ממקודם ואני ממש לי יכולה לאכול בצד הזה,השאלה שלי האם יש רופא עדין וסבלני וזול באזור רמת גן,מכיוון שאני ממש חוששת להמשיך את הטיפול אצלם אבל אני במצב כלכלי גרוע תודה רבה מראש וסליחה על האורך של ההודעה הפעמונית

ערב טוב, לצערי אינני מכיר רופא שיניים שעונה לתאור שלך,אך נסי לפנות דרך הפורום ולבקש המלצות מהגולשים בהצלחה ! דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית