דחוף ילד בן שנתיים

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

01/02/2010 | 11:54 | מאת: כרמית

שלום ילדי בן השנתיים נפל וכתוצאה מכך השן הקידמית נכנסה פנימה לחניכיים + השפתיים נחתכו לשניים. היינו במיון ותפרו לו את השפתיים אך לגבי השן הפנו אותנו לרופא שיניים. שאמר שאין מה לעשות עם השן שנשארה פנימה מיכיוון שבצילום רואים שהשן החלבית לא פגעה בשורש השן הקבועה. אשמח לשמוע מה דעתך מיכייון שרופאת המשפחה כן ממליצה להוציא את השן בכדי שלא יהיו דלקות וזיהומים . ממתינה לתשובתך . תודה רבה כרמית

ערב טוב,כרמית, אני ממליץ לך לקחת את הילד לבדיקה אצל מומחה לרפואת שיניים לילדים, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית