כמו כולם - עם המון חרדות

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

28/01/2010 | 12:36 | מאת: דוד

כמו הרבה אנשים כאן אני בחור עם הרבה חרדות מטיפול שיניים אני חייב טיפול לאחר קרוב ל-15 שנים שלא ביקרתי בכיסא הרופא. אני אומר בכיסא מכיוון שברגע שאני נכנס למרפאה רק מהריח (ולמרפאות שיניים יש ריח אחר מכל מרפאה אחרת) אני כבר מתחיל להחוויר ועד היום הייתי ב-2 מרפאות והרופאים סירבו לטפל בי עד שאני לא ירגע קודם. כמובן שקמתי ויצאתי מהמרפאה אך כעת אני חייב טיפול. אשמח לקבל המלצה על רופא מומחה בחרדות שאני יוכל לטפל אצלו באיזור ראשון לציון תודה

דוד,ערב טוב, אתה יכול לפנות אלי למייל [email protected] ,ואכוון אותך, שבת שלום, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית