שאלה

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

26/12/2009 | 11:40 | מאת: אורית

שלום! אני נמצאת כעת בתהליך של ישור שיניים שבמהלכו עברתי ניתוח לחשיפת שיניים כלואות, לאחר הניתוח הראשון השיניים לא בקעו ונאלצתי לעבוד עוד שני חשיפות. שאלתי היא האם זה נפוץ שהשיניים לא בוקעות לאחר הניתוח וצריך לעבור עוד חשיפות? בנוסף כאשר אני מחייכת נגלה חלק גדול מהחניכיים מפני שגודל שהשיניים שלי קטן מאוד (דבר הגורם לי לחוסר ביטחון) הייתי רוצה לדעות האם יש טיפול שבעזרתו יחספו החניכיים שלי פחות (או בכלל לא) בזמן החיוך? תודה ושבת שלום!

ערב טוב,אורית, לגבי חשיפות חוזרות של שיניים כלואות -מאחר ופעולה זו נעשית על ידי כירורג בשיתוף אורטודונט,ואני עצמי לא כירורג וגם לא אורטודונט-אני לא יכול לספק לך תשובה מוסמכת. לגבי שיניים קצרות-יש מקרים בהם ניתן להאריך כותרות השיניים ובו-זמנית החניכיים יראו פחות-זה קרוי "הארכת כותרת"-את צריכה להבדק על מנת לקבוע אם פתרון זה רלוונטי אצלך. בהצלחה ! דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית