מחפשת מומחה לטיפול בילד בן 8 עם חרדה דנטלית

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

20/12/2009 | 11:09 | מאת: שרון

בינתיים שני רופאי שיניים לא הצליחו לטפל בו, הילד נכנס להיסטריה ולא נותן להתקרב אליו. מחפשת בנרות רופא/רופאה בעל/ת מומחיות לטיפול במצבי דומים. רצוי באזור חיפה / הצפון בתודה מראש...

ערב טוב,שרון, במצבים מהסוג שאת מתארת ניתן לטפל אצל מומחה לרפואת שיניים לילדים-בלי הרדמה כללית,אלא,בדרך כלל על ידי סירופ לפני הטיפול + גז צחוק במשולב.נסי לקבל המלצה על מומחה באזור הצפון בפורום רפואת שיניים לילדים באתר, דר. צביקה רוזנבלום

30/12/2009 | 08:59 | מאת: מאיה

הבת שלי בת 5 במצב דומה. היא פוחדת מאד מכאב ומצליחה להגיע עד לשלב שמציבים בפניה את הכלים. אז היא ניכנסת להיסטריה. בינתיים הציעו לנו טיפול בהרדמה מלאה או בטישטוש. על הסירופ לא שמעתי וזה נשמע פחות פולשני וקיצוני. שרון, אשמח לשמוע גם לשמוע על רופאים שמכירים את הסירופ באיזור חיפה.

מנהל פורום חרדה דנטלית