הימנעות מטיפול

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

02/10/2009 | 06:19 | מאת: מאיה

בשל חרדה דנטלית קשה לא הייתי אצל רופא שיניים בעשר השנים האחרונות. איך שוברים את המצב המעיק הזה שבו אינני מסוגלת אפילו לחשוב על הגעה למרפאה?

מאיה,ערב טוב, עצם הפניה שלך מראה שאת בהחלט עשית את הצעד הראשון ! הצעד הבא יהיה לפנות למרפאה מתאימה/רופא בעל סבלנות רבה ונסיון בתחום ! בהצלחה ! דר. צביקה רוזנבלום

08/12/2009 | 21:57 | מאת: ד"ר ניר עוזיאל

בבית הספר לרפואת שיניים באוניברסיטת תל אביב קיימת מרפאה יחודית לטיפול במתרפאים המתקשים בטיפול שיניים. המרפאה מטפלת בנושאי פחד וחרדה מפני טיפול שיניים, תחושת חנק או צורך להקיא בזמן הטיפול ועוד. שיטות הטיפול כוללות שיטות מתחום מדעי ההתנהגות (למשל: הורדת רגישות) וכן טכניקות כמו היפנוזה, גז צחוק וכו'. הצוות המטפל כולל רופאי שיניים מורשים לטיפול בהיפנוזה רפואית מטעם משרד הבריאות ופסיכולוגית קלינית . לקבלת טיפול יש להתקשר לטלפון מס' 03-6409551 ולהשאיר הודעה עם שם, מס' טלפון ופירוט הבעיה.

מנהל פורום חרדה דנטלית