רופא שמתמחה בדנטל פוביה בקריות ו/או בירושלים

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

29/09/2009 | 06:52 | מאת: שירי אייזנברג

שלום רב, שמי שירי ואני סובלת מזה שנים רבות מחרדה דנטלית חמורה...לפני כשנתיים סבלתי מכאבים חמורים מה שאילץ אותי לפנות לרופא שיניים שביצע בי כמות בלתי מבוטלת של טיפולים. הבעיה היא שאותו רופא. היחיד עד כה שהצליח לטפל בי הינו מומחה בדנטל פוביה ונמצא בשוייץ שם התגוררתי באותה תקופה. כעת אני גרה בארץ וזקוקה בדחיפות לרופא שיניים שמתמחה גם הוא בדנטל פוביה, באזור הקריות/חיפה וכן באזור ירושלים (אני סטודנטית שמחלקת את זמני בין שני המקומות...) אודה מאוד לעצתך המנוסה... בתודה מראש על זמנך..

03/10/2009 | 10:21 | מאת: דר' גרינבאום משה

שירי ! אם תציצי לפורומים הסמוכים תגלי שאחת ממנהלות הפורומים מתמחה בטיפול בחרדה דנטלית מנהלת פרקטיקה פרטית בחיפה .נא הציצי ברזומה של הרופאות המנהלות את הפורומים ברפואת שיניים (אין הרבה כאלה -וחבל שכך !!!!)ותמצאי את הכתובת המתאימה . באשר לירושלים -שם יש מבחר של רופאי שיניים עפ הכשרה בתחום זה .חלקם הגדול מועסקים בהדסה וחלקם התמחו שם בשיטות לטיפול בחרדים דנטלית -שאלי שם !!! בהצלחה .

שירי ,ערב טוב, באפשרותך לציין את המייל שלך בגוף ההודעה,או לכתוב לי ל[email protected] ואנסה לעזור, לילה טוב, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית