צריכה המלצה

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

22/09/2009 | 13:46 | מאת: מיכל

קצת מביך אבל הגיע הזמן לטפל בבעיה. אני בת 30, אף פעם לא הייתי אצל רופא שיניים, מהפחד ברור לי שאני חייבת לטפל בדחיפות, אני דוחה את הרגע מפחדת גם כבר מהביקורת ותגובת רופא שיראה הזנחה שכזו האם יש המלצה לרופא מסויים בעל הבנה וסובלנות למקרים מהסוג הזה אשמח לדעת כבר מעוניינת שנים לעבור את המחסום שיש לי

מיכל ,ערב טוב, יש לך אפשרות לכתוב בגוף ההודעה בפורום את כתובת המייל שלך + אזור מגורים,ואנסה לעזור.לחלופין-את יכולה לפנות אלי ל : [email protected] בהצלחה ! דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית