כתר

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

25/08/2009 | 13:03 | מאת: כרמית

עשו לי כתר זרקוניה על שן קדמית עליונה קצת בולטת בחלק הפנימי הכתר מודבק באופן קבוע ללא טיפול שורש השאלה אם ניתן לשייף אותו באופן כזה שעדיין ירגיש חלק כמו אחרי התנור שהוא היה במעבדה? ועוד שאלה האם ניתן לפרק כתר זרקוניה שמודבק קבוע בלי טיפול שורש? תודה

כרמית,שלום, אם את מצליחה להפגיש את שאר השיניים מבלי שהשן עם הכתר תפריע,לא כדאי לשייף,כי הכתר לא ירגיש חלק כמו אחרי הבישול בתנור המעבדתי.ניתן לפרק הכתר על ידי ניסורו,ואז הוא לא יכול לשמש אותך שוב. המתיני ,אם מתאר הכתר לא נוח לך בהתחלה,את עשויה להתרגל לצורתו במשך הזמן. דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית