פחד מטיפולי שיניים

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

28/07/2009 | 11:57 | מאת: פנינה

שלום, אני נמנעת מטיפולי שיניים ולכן מצב השיניים לא טוב. בעבר עברתי בקושי רב טיפולי שורש וסתימות. כעת עליי לעבור מס' סתימות, טיפול שורש חוזר וייתכן עקירת שן שיש בה כתר, מאחר ומדובר בשיניים מודלקות. לאחר טיפול אחד של סתימה שעברתי, אני בחרדה נוראית. הטיפול לווה בהתקף חרדה, כשהחרדה היא בעיקר מכך שיש להשאיר את הפה פתוח זמן רב (מה שגורם לבחילה/חרדה) ומהחיטוט בפה. 1. האם ניתן לקבל המלצה על רופא שיניים שיש לו סבלנות לחרדה מהסוג הזה (באיזור חדרה/חיפה/מרכז לא משנה אני מוכנה לנסוע. אני מאיזור חדרה). 2. בנוסף, מה כולל הטיפול באוניברסיטת תל אביב? האם כולל גם טיפול שיניים? 3. עליי לציין כי אני סובלת מחרדה באופן כללי ומטופלת בסרוקסט. תודה מראש

פנינה ,ערב טוב, 1.אם תצייני מייל בגוף ההודעה אשלח לך המלצות 2.הטיפול באונ. ת"א נותן כלים להתמודדות עם הבעיה,כשלאחר מכן,ניתן,לפי מיטב ידיעתי,לטפל בשינייך במרפאה אחרת במקום-בבית הספר לרפואת שיניים 3.בהחלט כדאי לציין את רשימת התרופות הכרוניות שאת נוטלת,כשאת מגיעה בהצלחה ! דר. צביקה רוזנבלום

01/08/2009 | 15:47 | מאת: פנינה

תודה על תשובתך. המייל שלי: [email protected] אודה להמלצה על רופאים הסבלניים למטופלים חרדתיים....

מנהל פורום חרדה דנטלית