פוחדת מהרדמת הלשון..

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

25/07/2009 | 20:59 | מאת: ל.ס.

שלום רב, אני לא פוחדת מטיפול שיניים כשלעצמו (לא מכאב וכדומה), אך יש לי פחד מאובדן שליטה וכאשר מרדימים שן בלסת תחתונה והלשון גם נרדמת אני נכנסת לפאניקה. הגעתי למצב שאני דוחה טיפול שיניים שלדעתי כבר דחוף בשן בינה בלסת התחתונה. יש פתרונות מלבד הרדמה כללית?? אשמח להמלצות. בתודה ל.ס.

ערב טוב ! האם מדובר בעקירה ? ברוב המקרים ניתן לתת זריקה מסוג INTRALIGAMENTARY ,מבלי שזה ירדים את הלשון,וכן זריקה נוספת בצד הפנימי של השן,בצד הפונה ללשון,אך מבלי להרדים את הלשון.יש כירורגים שמוכנים להשתמש בטכניקה זו ,אם תבקשי. בהצלחה ! דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית