תעזרו לי בבקשה!

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

25/07/2009 | 02:23 | מאת: שני

קודם כל לפני כשנתיים התחלתי לעבור תהליך של יישור שיניים היום כבר סיימתי וכרגע אני נמצאת רק עם פלטה. לפני כשבוע הלכתילרופא שיניים רגיל אחרי לפחות שנתיים שלא הייתי עקב הרגשה שיש לי חור בשן.הרופא מצא אצלי 9 חורים קטנים אבל שצריכים לעבור סתימה. עכשיו יש לי חרדה קודם כל מאיך זה ייראה בשיניים זה יהיה מכוער? האם זה יבלוט שאני אחייך או אפתח פה וכיוצא מזה?? והאם אני אסבול מכאבים עזים עכב טיפול איטנסיבי? אשמח עם תענו לי למה אני בחרדות גדולות ופחדים מאוד גדולים עקב הבעיה..

שלום,שני, אני מציע שתעלי את השאלות בפני הרופא שבדק אותך,אך באופן כלליסתימות לא אמורות ליצור בעיה אסטטית,והטיפול לא אמור להיות טראומטי,כ"כ לא חייבים לבצע את כל הסתימות בפגישה אחת,תתיעצי עם הרופא כשתגיעי לטיפול ושתפי אותו בחששותייך בהצלחה, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית