פחד מזריקת הרדמה

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

01/07/2009 | 21:51 | מאת: איילת

מסרטונים בהם צפיתי באינטרנט נראה שהמזרק המשמש להרדמה מקומית הוא הרבה יותר גדול מזרק של חיסון רגיל. מדוע זה כך? דבר נוסף מהסרטונים נראה היה כאילו הזריקה עצמה אורכת כדקה שלמה . האם זה באמת כך?

איילת, שלום המזרק הוא מתכתי,לכן רב פעמי וגדול יותר,למרות שברוב המקרים ניתן להשתמש במזרק חד פעמי וקטן,אם זה עשוי להפחית את חששותייך. ההזרקה האיטית נועדה למקסם את ההשפעה,ולהפחית תופעות נלוות כגון דפיקות לב מהירות דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית