טיפול שורש

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

30/06/2009 | 12:10 | מאת: שירה

אני בת 28 ואבחנו אצלי חור שהגיע לדנטין באמצעות צילום אם כי אינו כואב עדיין. יש בי פחד נוראי מביצוע סתימות עקב ניסיון מר בעבר, וברצוני לשאול, אם לא אטפל בחור תוך כמה זמן המצב צפוי להדרדר לטיפול שורש? האם זה גם יכול לקחת שנים?

שירה ,שלום, בכל טיפול בחור יש סיכוי כזה או אחר להגיע לטיפול שורש,והוא עולה ככל שהחור עמוק יותר,לכן לא כדאי לדחות בכלל ! נסי להתגבר,להגיע לרופא עדין,ולטפל בהצלחה, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית