פחד משתל

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

01/02/2007 | 11:16 | מאת: מאיה

אני גרה באזור פתח תקווה. צריכה לעשות שתל אחד בחלק העליון. "רועדת מפחד", דוחה את זה כבר 4 שנים. מה עליי לעשות?

מאיה,שלום, השאלה היא איך את מתמודדת עם טיפולי שיניים באופן כללי.אם ההתמודדות היא סבירה,אז יתכן שאת רק צריכה לקבל הסבר על מהות הפרוצדורה.גם אם השם "השתלה" נשמע מפחיד,זאת פרוצדורה כמו עקירה,למשל. אם תצייני יותר פרטים-גיל,מצב בריאות ,מידת החשש שלך מטיפולי שיניים בכלל,אוכל להתיחס יותר. בברכה, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית