בן 45 ורועד כמו ילד לפני טיפול.

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

14/01/2007 | 09:00 | מאת: נעים

אני לא מצליח להביא את עצמי למרפאה! כבר עשרות פעמים קבעתי תור וכמו תמיד, שלושה ימים לפני, מתחיל לחשוש, לפחד ולהכנס לחרדה קיצונית ומבטל את התור. ברור שהמצב הדנטלי אצלי הוא חמור ואני מבין שאין לי ברירה ואני חייב לטפל. החרדה שלי נובעת מטיפול אצל רופא (סנדלר..!) שטיפל בי בצעירותי, בגיל 16, הוא עשה איזו שהיא טעות בהזרקת החומר המרדים שגרמה לי לאבד הכרתי ..התעוררתי בתוך אמבולנס בדרך לחדר מיון..! שבועות לאחר מכן היו לי הפרעות קצב בלב ושאר תופעות לוואי. ללא ספק, טראומה רצינית לילד בן 16 האם אתה מכיא רופא שיהיה מוכן להפגש (בתשלום כמובן..) שלא במרפאתו לשיחה מקדימה?

15/01/2007 | 14:11 | מאת: נעים

הוספתי את המייל שלי

נעים , שלום , לפעמים החשש כל כך גדול ,עד כדי כך שההגעה למרפאה היא מחסום גדול במיוחד ! שלחתי לך מייל,אם לא קיבלת אנא חזור אלי בפורום ! בהצלחה , דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית