בעיה של ניקיון אצל שיננית והאם אני צודקת???

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

12/11/2023 | 20:34 | מאת: גולדי

שלום וברכה הייתי אצל שיננית לניקוי אבנית לפני כמה חודשים אשמח לדעת אם כדאי לי לעשות עוד פעם ניקוי ??? כשהייתיא צל השיננית שוב את אותו פחד אבל הפעם מי ירידת דם יש לי בעיה של חוסר בפקטור שבע שכבר התייצעתי בעבר עם 2 רופאים המטולוגים ואמרו לי לא לעשות כלום במידה ויש נטטיה לדמם וברגע שהשיננית התחילה לנקות לי כמו שצריך הרגשתי חרדה בגלל ירידת דם והבעיה שיהיה לי דימומים אחרי זה בבית לא בגלל הכיף של הטיפול?? האם יש פתרון למנוע חרדה בגלל בעיה של חוסר בדם והצורך לעשות טיפול רפואי אמיתי כשצריך תודה רבה

בוקר טוב, ככל שתקפידי יותר על צחצוח יסודי וחוט דנטלי,כך יהיה פחות דימום בזמן הטיפול אצל השיננית. לגבי חרדות כלליות, אפשר להתיעץ עם פסיכולוג, בהצלחה

מנהל פורום חרדה דנטלית