טיפול שורש

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

23/11/2016 | 23:08 | מאת: שרון

האם במקרה שך שליקה ו/או שבר קשה לי לזהות מה זה בדיוק אבל זה מספיק גדול עם כאבים וחיספוס גם לפי דעתי בקיר חיצוני של השן ומציקה מאוד השן חוץ מהכאבים שמטרידה מאוד ומרגישה כל הזמן כמו גוף זר ותחושה כמו של אבן ושוב סיכוי גדול שיצטרכו כבר טיפול שורש אם זה כואב ומטריד מאשר סתימה והאם שבר או פגיעה מהשחיקה שמצריכה טיפול שורש רואים בצילום או אפילו לא צריך אלא מספיק בדיקה?

מצטער,אין צורך לנחש, פשוט צריך לגשת למרפאת שיניים, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית