חרדה מעקירה שן בינה עליונה

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

08/11/2022 | 06:43 | מאת: נדב

יש לי חור בשן בינה עליונה יש כרגע רק רגישות לסוכר שהוא חזק כמו שוקולד . הרופא אמר לי צריך לעקור השן לא יושבת טוב . השן בחוץ אני פוחד ממחטים ובכלל מרופא שיניים עושה את כל הטיפולים ללא הרדמה הגעתי הפעם לטיפול שהוא סיוט עבורי . כמה זמן מהרגע שמגיע העששת לדנטין עד לרגע שמגיע למוח השן בהתחשב בכך שאני שומר על פה נקי מי פה סילונית ולא אוכל סוכר בכלל . כמה זמן יש לי עד שהחליט לעקור ? עוד שאלה יש לי שן בינה כלואה למטה שיושבת על העצב עם הראש ללמלע לא מזיקה כרגע לא אופקית ולא עקומה נאמר לי שבמידה ואין בעיות אפשר להשאיר את זה עד המוות כמה זה נכון ? עקירה של שן בינה כלואה זה כמו גזר דין מוות עבורי אפילו עם לא כואב אני עלול לקבל התקף לב מהפחד

שלום נדב, לא בדקתי אותך,לכן אינני יכול להביע דעה על מצב השיניים.אם תחליט שאתה מעוניין לעבור את עקירת השן העליונה,מומלץ להעזר ברופא שיניים שמיומן בהפגת חששות, תרגיש טוב! דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית