כאב בשן

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

16/10/2016 | 22:23 | מאת: ענת

יש לי בשבוע האחרון כאב בניקוי וצחצוח בין 2 שיניים אחד שתל מלפני שנתיים ואחת סתימה ישנה שלא ברור איפה הבעיה ואם זה משהוא שצריך לטפל שאני מנקה עם חוט ביניהם זה כואב והיום גם בצחצוח שהברשתי בחלק הפנימי לא החיצוני גם כאב וגם ירד טיפה דם מה האם זה מצביע על בעיה באחת השיניים או שבגלל שזה כואב ואחרי כמה זמן לאט לאט נחלש ונעלם עד הפעם הבאה וזה קורה רק בצחצוח שאני אוכלת אין בעיה מה זה יכול להיות? אוסיף גם אם זה משנה אולי זה שאני שוחקת שיניים.

נסי לצחצח ביסודיות,להשתמש בחוט מס. פעמים ביום,אפשר גם לשלב קיסם רפואי מעץ בעל חתך משולש.אם לא יחלוף, אפשר לגשת לבדיקה, דר. צביקה רוזנבלום

17/10/2016 | 07:41 | מאת: ענת

אני משתמשת כמה פעמים אבל אנסה ביסודיות יותר להקפיד שם . משתמשת במי פי רק פעמיים כדאי שלוש , והדימום קורא רק בצחצוח במברשת לא בחוט הדנטלי. יכול להיות עוד בעיה כי אם זה עובר די מהר לפי דעתי בעייה לא גדולה או שאני טועה.

17/10/2016 | 10:24 | מאת: ענת

תודה על תשובתימך אני פתאום ראיתי פצעון קטן ואדום למטה למטה בחניכיים פשוט קשה לראות הלשון נוגעת בו האם הדימום יכול להיות משם שהמברשת נוגעת בזה ואם מזה יש משהוא אחר לעשות וזה שהפצע קרוב לסתימה לא אומר שזה קשור לשן השתל בטוח לא מרגישה איפה כואב הכאב בא בפצע שנמצא ליד הסתימה השאלה אם זה קשור לפצע או בעיה בסתימה.

מנהל פורום חרדה דנטלית