פחד מי הלא נודע וגם מי דברים אחרים

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

20/09/2021 | 10:00 | מאת: לוברבום

שלום וברכה בגדול אני מרגישה שאני רוצה לדעת מה אני עושה בפעם הבא אם יקרה כזה דבר האם להתייחס למצב האם להגיד לרופא מי התחלת הטיפול מה הוא הולך לעשות לי ??? או שהוא ישמיע מוזיקה שקטה אני מרגישה שזה גם יכול להשליך על דברים אחרים לא רק חייב שיניים כמו: ניתוח בעין בהרדמת טשטוש או בדיקה קטנה במקום אחר אשמח לדעת תשובה תודה רבה

שלום לך אם הרופא אמר לך :"בדקות הקרובות הולך להיות לא נעים",באמצעות המשפט הזה הוא הכניס אותך למצב של חשש ואי ודאות,והתחושות הלא-פשוטות שחווית מובנות וטבעיות.אם הוא יגיד לך מה בדיוק הולך לקרות,כגון לחץ מסוים על החניכיים,וגם,לא פחות חשוב-ידבר איתך ללא הפסקה במהלך הדברים,ישאל אותך כל כמה שניות אם זה בסדר,אם כואב,או אם לוחץ,או האם את רוצה זריקת הרדמה,או הפסקה,זה אמור לאפשר לך התמודדות טובה עם הטיפול אני לרשותך בכל שאלה, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית