התייעצות לגבי חוט דנטלי

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

24/08/2016 | 17:32 | מאת: נועה

רציתי לשאול האם יש יתרונות בשימוש בחוט דנטלי רגיל לעומת זה עם הידית כי פשוט עם זה עם הידית יותר קל לי לנקות ולהגיע מאשר מהרגיל במיוחד בלסת העליונה ורוצה שינקה טוב ובחוט הרגיל ממש קשה גם להחזיק טוב וגם שינקה בלסת העליונה בלסת התחתונה התחלתי להצליח אבל העליונה ממש קשה ובמיוחד כל השיניים האחוריות האם יש איזה יתרון משמעותי לחוט רגיל לעומת עם הידית והאם אילו עם הידית אפשר לעשות שימוש רב שימושי או גם אותו צריך לזרוק אחרי כל שימוש?

בוקר טוב, החוט עם הידית טוב באותה המידה,והוא חד פעמי, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית