סינוסים ושיניים

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

06/08/2016 | 10:16 | מאת: מאוד חרדתית

אני נמענעת כבר שנים להכנס למרפאת שיניים, רק לעבור ליד מרפאה,והריח מרחיקים אותי מהמקום, שלא לדבר על רעש המקדחה... העניין שהגעתי למצב של נזלת יחד עם כאבים בלסת העליונה שלדעתי מקרינים גם ללסת התחתונה היו לי מצבים כאלה בעבר שהצלחתי להתמודד והכאבים עברו אני יודעת שאני כבר חייבת ללכת לרופא, אבל לא מסוגלת מה עושים??

ערב טוב, לגבי התופעה של הנזלת-מאד יתכן שזה בגלל בעיה ששייכת לתחום אף אוזן גרון,כדאי לפנות לרופא א.א.ג.,אם כי יש לשלול גם בעית שיניים. לגבי החשש מרופא שיניים,אם את לא מרגישה שאת מסוגלת להכנס לרופא שיניים,יש אפשרות לעבור טיפול אצל מטפל שהוא לא רופא שיניים,שיכין אותך להגעה לרופא שיניים. בהצלחה ! דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית