ש ת ל י ם

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

23/10/2020 | 11:22 | מאת: רונה

כמה זמן יש להמתין מרגע שהושתלה עצם BIOSS ועד להכנסת השתלים ? איזה צילום מומלץ לעשות לפני כן כדי לראות שאכן התקבלה עצם הראויה לביצוע שתלים ? ומה עושים אם לא ? האם מקובל ונכון להשתיל שוב עצם, אולי מסוג אחר? על איזה עצם תמליץ ?

בוקר טוב נכון יהיה לשאול את הרופא המבצע דר. צביקה רוזנבלום

24/10/2020 | 16:22 | מאת: רונה

ברור שאשאל... חשבתי לקבל חוות דעת נוספת כך שאוכל לשקול המשך הדרך... אגב, התשובות בפרום הם בהחלט גם דרך להתרשם מהרופא ...

הפורום לא מתאים למטרות שציינת,אלא ביקור אצל רופא נוסף דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית