נחיצות טיפול שורש .

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

28/09/2020 | 15:41 | מאת: רונית

איך ניתן לדעת מתי להסתפק בסתימה? כיפוי מוך? או שיש צורך בטיפול שורש? איזו עצה טובה תוכל לתת לי כמטופלת כדי להבחין בין האפשרויות הללו ?

ערב טוב לך רונית, לו היית שואלת אותי שאלה כגון :"אני שמה את הפלאפון שלי בטעינה,והוא לא נטען,אלך לחנות פלאפונים עם הפלאפון והמטען,איזו עצה אתה יכול לתת לי לפניכן?" ...הייתי אומר לך לקחת מטען אחר ולנסות,אם זה עובד,סימן שהבעיה היא במטען.אם לא,כנראה בפלאפון.... אין שום דמיון בין מקרה הפלאפון למקרה שאת מציגה.רופא שיניים לומד שש שנים,ולכך יש להוסיף את שנות נסיונו במקצוע,כל זאת כדי לדעת את התשובה לשאלה ששאלת.לך אולי מרגיש שהמקרה פשוט,ואני יכול בעזרת הסבר בפורום,לתת לך תובנות בנושא.גם אם אכתוב כאן מגילות של הסברים,לעולם הידע המקצועי של הרופא+שנות נסיונו יהיה לאין ערוך נרחב משלך,ואז עדיף יהיה שלא תנסי לשפוט את המלצותיו. ובכל זאת יש לי עצה אלייך : אם את מרגישה שאת רוצה לשמוע מהרופא שלא צריך טיפול שורש,תיגשי לכמה רופאים,עד שתגיעי למישהו שאומר שאת צריכה סתימה,לכי על זה, ותקווי לטוב,מקסימום בסוף תגיעי לטיפול שורש, בהצלחה, דר. צביקה רוזנבלום

29/09/2020 | 01:23 | מאת: רונית

ב" תשובת מומחה | מאת: ד"ר רוזנבלום צבי" באופן שאינו מעיד בוודאות כאילו נכתב ע"י המומחה ?

מנהל פורום חרדה דנטלית