בעיה בשן וכאב שמרגישה

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

30/05/2020 | 10:32 | מאת: שירה

השן כואבת אבל לא איפה שהשן אלא למעלה איפה שהעצם או החניכיים מה זה אומר בינתיים נתנו לי למרוח וביקורת אם משתפר ובינתיים ממש לא מה זה אומר איפה הבעיה לדעתך?

בוקר טוב שירה הייתי שמח לתת לך תשובות,אך ללא בדיקה וצילומים,לא ניתן לענות.יש בידך צילום? דר. צביקה רוזנבלום

30/05/2020 | 12:13 | מאת: שירה

הצילום במרפאה וזה באיזור של שתל וזה החניכייםוהעצם למעלה שם הכאב יכול להיות מצביע על כשל בשתל למרות שלא רואים בצילום שנעשה לפני חודש ומאז יש כאב ורואים דלקת אבל לפי דעתם כן השתל בסדר אבל הכרב בימים האחרונים שפותחת חזק את הפה כאב חזק מאוד.

אחת האפשרויות היא כשלון השתל.אך כמובן שאין באפשרותי להגיד לך מה הבעיה מבלי שבדקתי אותך וראיתי צילום דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית