שאלה בקשר לשתל ולכתר

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

21/04/2020 | 17:25 | מאת: שירה

אם הכתר או המבנה של השתל זזו זו תחושתי ובעקבות ככה דימומים מדי פעם ומקפידה על נקיון יותר . אם אחכה עד שתחזרו בתקווה שבקרוב כבר האם יכול להגרם נזק ?

ערב טוב שירה אינני יודע מה בדיוק הבעיה כי לא בדקתי אותך.מהתאור שלך אני ממליץ לפנות מיידית להבדק.יש מוקדים לעזרה ראשונה. דר. צביקה רוזנבלום

22/04/2020 | 21:15 | מאת: שירה

דיברתי עם רופא החירום במרפאה ונאמר שרק מקרים שכאבי תופת וממש לא מקבלים אמר שאחכה עד תחילת מאי אם לא יחזרו אז ימצאו מישהוא שיקבל אותי כי מעדיפים שהקבועה שלי תטפל. באופן כללי בשביל לראות מז זז והאם משהוא פשוט או יותר עושים צילום כדי לראות או פותחים את הכתר וישר רואים והאם פשוט לבדוק ולטפל ובינתיים מה לעשות כדימשלא אעשה שם עוד לחצים ובעיות במקום?

הרופא שבודק מחליט מה לעשות על פי הממצאים.אין משהו שאת יכולה לעשות כדי להפחית נזקים אפשריים. אני מציע להמנע מחוט דנטלי דר. צביקה רוזנבלום

22/04/2020 | 22:57 | מאת: שירה

אם אמנע מחוט דנטלי בגלל שמשהוא זז לא ייכנס במצב כזה יותר אוכל ודווקא פעולה הפוכה יותר דלקות חניכמים וזיהומים?

חוט מעלה סיכון להשתחררות השחזור. דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית