טיפול שיננית לחולה לב

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

23/11/2019 | 16:12 | מאת: דודי

שלום דר צבי, אני חולה מסתמי ..יש לי צניחה בינוני עד קשה במסתם מיטרלי. ממתי שגילו לי את הבעיה במסתם, אמרו לי לקחת אנטיביוטיקה לפני פרוצדורה של טיפולי שיניים. אני צריך לעשות שינניות..רציתי לשאול כמה פעמים אני צריך לקחת לפני ואחרי הטיפול ובאיזה מינון? תודה

שלום דודי במידה ואינך אלרגי לפניצילין,יש ליטול 4 כדורים של מוקסיפן 500 מ"ג(בסך הכל 2 גרם) שעה לפני טיפול השיננית.אין צורך ליטול אנטיביוטיקה אחרי בטיפול. תרגיש טוב דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית