שיניים אחרי טיפול שורש

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

02/06/2016 | 18:19 | מאת: אביה

היי, בספטמבר האחרון עשיתי טיפול שורש בשן 26 ובנובמבר האחרון טיפול שורש בשן 27. הכאבים הגדולים שהיו בשן לפני הטיפול בלי ספק עברו אבל בזמן האחרון כשאני לועסת בצד שמאל כואב לי שוב. אתמול הלכתי לרופא והוא אמר שבאמת משהו שם נשבר (לא כל כך הבנתי מה נשבר). ומסתבר שאני שוחקת שיניים. אז הוא עשה לי מדידות לסד לילה ואמר לי לבוא שבוע הבא לקחת את הסד ועוד חודשיים לבוא לביקורת בשיניים האלו. היום יותר כואב לי בשיניים האלה, אולי בגלל שהוא לחץ על החניכיים אתמול בבדיקה אני לא יודעת.. השאלה אם יש טעם לחזור אליו ולאמר לו. או שלחכות חודשיים כמו שהוא הציע (למרות יש החמרה בכאב). שאלה שניה במידה ובאמת עוד חודשיים יגלו בעיה מה הטיפול? ומה זה שבר? מה יכול להישבר שם?

ערב טוב, אביה, אם הרופא התרשם שהכאבים נובעים משחיקת שיניים,ואת אמורה לקבל סד לילה בשבוע הבא,אז אפשר להמתין לשבוע הבא,ולהשתמש בסד.אם השימוש בסד יגרום לירידה בכאב,זה יכול להצביע על כך שהכאב נובע משחיקה.אם אחרי 2-3 שבועות של שימוש בסד לא יהיה שינוי לטובה,אז כדאי לגשת לרופא שיבדוק שוב, דר. צביקה רוזנבלום

02/06/2016 | 22:33 | מאת: אביה

מסקרנות.. תודה רבה!

מנהל פורום חרדה דנטלית