החלמה ארוכה שאלה אחרונה חביבה

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

14/05/2016 | 18:06 | מאת: מיטל

רציתי לשאול אם החלמה מעקירה של שן טוחנת עליונה יוצאת ארוכה יותר ממה שצריך להרגיש האם בעקבות זאת הסיכוי גדל יותר להשתלת עצם ו/או הרמת או שניהם בעקבות ההחלמה הארוכה במיוחד שזו שן טוחנת שניה עליונה ומאבדת יותר עצם במיוחד שהמקום עדיין לא נסגר? ברור לי שזה רק ידיעתך ממקרים ולא מסתמכת לגמרי ואת התשובה אקבל מהרופאה שבוע הבא.

ההחלמה עלולה להתארך יותר זמן. לגבי צורך בבנית עצם-כפי שכתבתי בעבר,אין אפשרות להעריך, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית