סינוסיטיס או כאבי שיניים

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

09/03/2019 | 15:40 | מאת: מפחדת

שלום ד"ר בעוד מספר שעות כבר אלך לבדוק אם הכאבים שאני חשה אכן מקורם בסינוסיטיס. דלקת גרון נשנות והמון נזלת, כאב באף ומתחת לעין גורמים לי לחשוב שבזה מדובר. עם זאת, יש לי שן טוחנת עליונה בצד ימין שחשתי בה כאבים לפני שבועיים או שלושה. גורמת לי לתהות אם מקור הכאב הוא למעשה בשן העליונה . מאז שחשבתי שמקור הבעיה הוא בשיניים אני ממש מוטרדת ולקחתי רסקיו ועדיין באותם תחושות. שהייתי בת 15 בערך (היום 22) עברתי טיפול ממש לא נעים ומתחשב במקום מאוד מכובד ששמו ידוע. מאז אני פוחדת מכל רופא שכן שם - לא יכול להבטיח טיפול הולם ללא כאבים. האם כאבים כלכך נוראים ונפיחות יכולים להיות משיניים?

שלום לך, לא כדאי כרגע לבדוק את השיניים מאחר והתאור שלך מחשיד לכאב ממקור דרכי הנשימה/סינוסים,שלפעמים מלווה גם בתחושת כאב מהשיניים(גם כשאין באמת בעיה בשיניים).לאחר שהבעיה תחלוף,במידה ועדיין תרגישי כאב שיניים,יש מקום לגשת לרופא שיניים לבדיקה שבת שלום, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית