חרדה מטיפולי שיניים -מה לעשות?

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

11/12/2018 | 18:16 | מאת: גל

שלום, לצערי בבעיית פחד מכל הקשור לנושא, כך שבמשך יותר מ-30 שנות חיי העדפתי לסבול מאשר להגיע אי פעם למרפאת שיניים (לא הייתי מעולם במרפאת שיניים, אפילו לא ללוות מישהו אחר). לצערי הגעתי לחוסר ברירה והעזתי פעם ראשונה השבוע ללכת לשיננית. היא אמרה שחובה ללכת גם לרופא שיניים ולבצע ניקוי עמוק (יודעת שיש גם דלקת חניכיים חמורה). כרגע לא מעיזה לעשות את זה. קראתי פה בתגובה שענית למישהי שכדאי ללכת למי שמכיר את החוששים. אבל איך אפשר לדעת למי? השיננית שהייתי אצלה ממש לא הייתה כזו. היא הייתה מאד חסרת רגישות וגם שביקשתי ממנה לדעת מה היא עושה היא התעלמה מהבקשה. מה ניתן לעשות כדי לא לוותר על המשך הטיפול? תודה

בוקר טוב,גל, אשמח לכוון אותך,כולל המלצות... אנא כתבי לי ל [email protected] שבת שלום! דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית