דלקת בחניכיים וטיפול שורש

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

23/06/2018 | 15:45 | מאת: רון

שלום השבוע בקרתי במרפאת שיניים אחרי כשנתיים שלא נבדקתי ונאמר לי שיש לי דלקת קשה בחניכיים וטיפול שורש בשן עליונה . האם דלקת בחניכיים יכולה להיות קשורה לצחצוח רב ?( אני סובל מהפרעה כפייתית וטופלתי בעבר) איזו הכנה נפשית אני יכול לעשות לפני טיפול שורש ומתי כדאי לעשות ?(הבנתי שזה כרוך בשני ביקורים במרפאה) תודה רון

שלום רון, דלקת חניכיים בדרך כלל קשורה לצחצוח מועט דווקא,או צחצוח בשיטה לא מועילה. יחד עם זאת יתכן ואתה פוצע את החניכיים במידה והצחצוח הוא בזווית לא רצויה... לגבי הכנה,אם אתה מרגיש שאתה זקוק לכך,אוכל להמליץ על הכנה מקצועית של תרפיסט/תרפיסטית שזאת מומחיותה.במידה ותרגיש שאתה זקוק להכנה נפשית כזאת,אנא כתוב לי למייל [email protected], שבוע טוב, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית