טיפול שיננית וכאב בשן עם סתימה

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

07/09/2017 | 20:49 | מאת: מורן ב

שלום שלשום עברתי טיפול אצל שיננית. במהלך הטיפול שהיה לא עדין לטעמי הרגשתי שבמסגרת נעיצת המכשיר בין השיניים השיננית משכה בחוזקה אזור בשן אחרונה עם בה סתימה גדולה. מאז אני עם כאבים וכעת הכאב באזור השן גבר ומקרין לי לאוזן. ייתכן שהוסב נזק לסתימה או שהוזזה ממקומה ועקב כך הכאבים? אם כן מה עלי לעשות? איך אוכל להוכיח שזה קרה עקב הטיפול? הסתימה הזו היתה סתימה קשה מאוד בחלק גדול מהשן ולקח זמן רב עד שעברה הרגישות בשן. אודה לתשובתך

אינני יודע אם הסתימה נפגעה או לא... אם הכאב לא פוחת,מומלץ להבדק על ידי רופא שיניים. למען האמת,שיננית לא יכולה לגרום נזק לשן...שיננית לא יכולה להזיק לסתימה תקינה או להפיל אותה.אם סתימה נפלה,או חלק ממנה נפל,זה בגלל שמשהו שם לא היה תקין מכתחילה...(חומר סתימה עודף ללא אחיזה טובה,או סתימה רופפת), תרגיש טוב, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית