טיפולי שורש

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

24/02/2016 | 08:33 | מאת: רעיה

הגעתי למסקנה שאני לא לומדת מטעויות... אני כל פעם מבטיחה לעצמי ללכת כל חצי שנה לרופא שיניים או לפחות כשמתחיל לכאוב ואני כל פעם דוחה את זה למרות שאני יודעת שזה לרעתי.. עשיתי בעבר ארבע טיפולי שורש והטיפולים זכורים כטיפולים ארוכים, קשים, כוללים כאב חזק אחרי הטיפול עד שהמקום נרגע.. ועכשיו שוב פיספסתי את המועד ואני צריכה לעשות טיפול שורש נוסף חידוש טיפול שורש אצל מומחה. האם יש דרך להבריא בקצת את השן ואז לעשות סתימה רגילה? ובעניין חידוש טיפול שורש- איך יכול להיות שמרגישה כאבים אם הוציאו את העצב בטיפול הראשון?

24/02/2016 | 20:03 | מאת: דר. צביקה רוזנבלום

לצערי אי אפשר להרגיע שן כדי להסתפק בסתימה רגילה... אחוז ההצלחה של טיפול שורש הוא כ 90 %.באותם מקרים בהם למרות הטיפול מתפתח זיהום,מנסים לרפא אותו על ידי חידוש טיפול שורש, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית