בקשר לניקוי להקצאת שורשים

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

11/03/2017 | 09:20 | מאת: מירב

רציתי לשאול באיזה מקרים עושים הקצאת שורשים , איך יודעים שצריך האם יש סימנים שלמרות שעושים שיננית צריך גם הקצאת שורשים ? ואם מגלים שצריך האם נהוג לעשות את כל הפה ובבת אחת ומקום שיש בו קצת אדמומיות עושים אחרת?

כשקיימת מחלת חניכיים,מומחה למחלות חניכיים,או רופא שיניים שיש לא הבנה בנושא,קובע האם נדרשת הקצעת שורשים.אין לזה קשר לטיפול אצל השיננית.אם נדרש טיפול בכמה אזורים,יש המבצעים אותו בכמה אזורים באותה הפגישה,ויש המבצעים את הטיפול באזור אחד בלבד בכל פגישה. דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית