טיפול בנזק מאנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

13/01/2017 | 07:53 | מאת: יאיר המודאג

שלום אני רוצה לדעת אם גרמתי נזק לגוף שלי. יש לי שלוש שיניים בעייתיות לפני שנה וחצי נהיו לי כאבים שמה הלכתי לרופא שיניים קיבלתי אנטיביוטיקה אחרי חודשיים שוב התחילו כאבים וחזרתי אליו וביקשתי אנטיביוטיקה וקיבלתי ואז בפעם השלישית הוא סירב להביא לי הוא הסכים רק לעשות לי טיפול של ממש. אז הלכתי לרופאים אחרים שהביאו לי מרשמים. מתפדח לומר אבל נאלצתי לומר תמיד שזה מרשם ראשון אחרת הם לא היו מביאים לי. שתיתי 6 וחצי או 7 וחצי חפיסות של כדורים, אחד מוקסיפן כל השאר אוגמנטין. עכשיו הפסקתי לקחת כדורים מבחירה כי תכלס הם לא עוזרים כבר ועדיין יש עקצוצים (נסבלים) בפה. אני מפחד מטיפולי שיניים מורכבים אבל אני מתכנן לעשות את זה כבר בחודש הבא למרות זאת. השאלה אם גרמתי נזק לגוף שלי חוץ מהשיניים ומה עליי לעשות עכשיו אם יש מה לעשות כדי לתקן את הנזק לגוף אם נוצר. איזה נזקים יכולים להיות אני בן 29 אם רלוונטי.

שלום, ככל שמרבים באניטיביוטיקה,מעלים סיכוי להתפתחות חיידקים עמידים.אני מציע לך לנסות להביא את עצמך לטיפול מסודר.זה לא פשוט,זה ברור לי לחלוטין.אם תרצה הכוונה כיצד להצליח בכך,אוכל לכוון אותך לא נשי מקצוע רלונטיים. בהצלחה ! דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית